Πακέτα ανακαίνισης μπάνιου

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προβεί κάποιος στην ανακαίνιση του μπάνιου . Ένας από τους σημαντικότερους, η παλαιότητα του μπάνιου & κατ΄επέκταση τα προβλήματα στη λειτουργία του. Τα παλιά μπάνια εμφανίζουν κυρίως βλάβες στις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Υγρασίες, διαρροές στο δίκτυο ύδρευσης, φθαρμένα & σπασμένα πλακάκια είναι κάποια από τα προβλήματα, μας υποχρεώνουν να προβούμε στην ολική ανακαίνιση του μπάνιου μας.

Η παλαιότητα όμως δεν είναι ο μόνος λόγος για να προβεί κάποιος σε ανακαίνιση. Τα χρόνια περνάνε & η παλαιομοδίτικη αισθητική καθώς & η ανάγκη για ανανέωση του χώρου σε μια πιο λειτουργική διάταξη  καθιστά επίσης ένα λόγο για ανακαίνιση. Οποιοσδήποτε & αν είναι ο λόγος, η anakainisi είναι εδώ για να σας βοηθήσει & να δημιουργήσει για εσάς το ιδανικό μπάνιο!

Στην anakainisi δημιουργήσαμε ενδεικτικά πακέτα ανακαίνισης μπάνιου για να ενημερωθείτε σχετικά με τις παροχές, τις εργασίες, τα υλικά, τους χρόνους & τα κόστη που χρειάζεται μια ανακαίνιση μπάνιου. Σκοπός μας είναι να σας δώσουμε μια γενική ιδέα.

Τα πακέτα ανακαίνισης που θα βρείτε εδώ, διαχωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος του χώρου & το εύρος των εργασιών που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος. Περιγράφονται αναλυτικά όλες οι απαραίτητες εργασίες & τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Όλα μας τα πακέτα είναι ευέλικτα & επιτρέπουν στον πελάτη μας, την προσθαφαίρεση ή αλλαγή εργασιών & υλικών ανάλογα με τις προτιμήσεις του.​ Το κόστος* & οι ποσότητες των υλικών είναι ενδεικτικές & προσαρμόζονται στα δεδομένα & τις ανάγκες του κάθε χώρου.

*Το κόστος της ανακαίνισης μπορεί να έχει τεράστια διαβάθμιση, ακόμα & αν η ανακαίνιση αφορά δύο μπάνιων ίδιων τετραγωνικών & ίδιας διαρρύθμισης. H διαβάθμιση ποικίλει ανάλογα με τον πελάτη, τις ανάγκες του, τα υλικά που θα επιλέξει, τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει καθώς & το πόσο θέλει να επέμβει στο χώρο.

BATHROOM Easy

πακέτο ανακαίνισης μπάνιου. έρχεται σε λίγο

BATHROOM Medium

δεύτερο πακέτο ανακαίνισης μπάνιου . έρχεται σε λίγο

Βύρωνα Ανακαίνιση Μπάνιου

Παγκράτι Ανακαίνιση Μπάνιου

Καλλιθέα Ανακαίνιση Μπάνιου

Μετς Ανακαίνιση Μπάνιου

anakainisi.com.gr

Οι χρήστες είδαν επίσης :

Follow anakainisi on social media