Πακέτα ανακαίνισης κουζίνας

Στην anakainisi δημιουργήσαμε ενδεικτικά πακέτα ανακαίνισης κουζίνας για να ενημερωθείτε σχετικά με τις παροχές, τις εργασίες, τα υλικά, τους χρόνους & τα κόστη που χρειάζεται μια ανακαίνιση της κουζίνας . Σκοπός μας είναι να σας δώσουμε μια γενική ιδέα.

Τα πακέτα ανακαίνισης κουζίνας που θα βρείτε εδώ, διαχωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος του χώρου & το εύρος των εργασιών που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος. Περιγράφονται αναλυτικά όλες οι απαραίτητες εργασίες & τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Όλα μας τα πακέτα είναι ευέλικτα & επιτρέπουν στον πελάτη μας, την προσθαφαίρεση ή αλλαγή εργασιών & υλικών ανάλογα με τις προτιμήσεις του.​ *Το κόστος & οι ποσότητες των υλικών είναι ενδεικτικές & προσαρμόζονται στα δεδομένα & τις ανάγκες του κάθε χώρου.

*Το κόστος της ανακαίνισης μπορεί να έχει τεράστια διαβάθμιση, ακόμα & αν η ανακαίνιση αφορά δύο σπίτια ίδιων τετραγωνικών & ίδιας διαρρύθμισης. H διαβάθμιση ποικίλει ανάλογα με τον πελάτη, τις ανάγκες του, τα υλικά που θα επιλέξει, τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει καθώς & το πόσο θέλει να επέμβει στο χώρο.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προβεί κάποιος στην ανακαίνιση της κουζίνας . Ένας από τους σημαντικότερους, η παλαιότητα της κουζίνας & κατ΄επέκταση τα προβλήματα στη λειτουργία του. Οι παλιές κουζίνες εμφανίζουν κυρίως βλάβες στις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Υγρασίες, διαρροές στο δίκτυο ύδρευσης, φθαρμένα & σπασμένα πλακάκια είναι κάποια από τα προβλήματα, μας υποχρεώνουν να προβούμε στην ολική ανακαίνιση της κουζίνας μας.

Η παλαιότητα όμως δεν είναι ο μόνος λόγος για να προβεί κάποιος σε ανακαίνιση. Τα χρόνια περνάνε & η παλαιομοδίτικη αισθητική καθώς & η ανάγκη για ανανέωση του χώρου σε μια πιο λειτουργική διάταξη  καθιστά επίσης ένα λόγο για ανακαίνιση. Οποιοσδήποτε & αν είναι ο λόγος, η anakainisi είναι εδώ για να σας βοηθήσει & να δημιουργήσει για εσάς το ιδανική κουζίνα!

SMART KITCHEN 1

PLUS KITCHEN 1

SMART KITCHEN 2

PLUS KITCHEN 1

Ανακαίνιση κουζίνας στο Βύρωνα

Ανακαίνιση κουζίνα στο Παγκράτι

Ανακαίνιση κουζίνα στη Καλλιθέα

Ανακαίνιση κουζίνα στο Μετς

Ανακαίνιση κουζίνα στο Βύρωνα

Ανακαίνιση κουζίνα στο Μαρούσι

Ανακαίνιση κουζίνα στο Λαγονήσι

anakainisi.com.gr

Οι χρήστες είδαν επίσης :

Follow anakainisi on social media