Ανακαίνιση & Airbnb

Ανακαίνιση και Airbnb
Ανακαίνιση και Airbnb
Ανακαίνιση και Airbnb

Τι εννοούμε ανακαίνιση και Airbnb? Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Έχετε ένα άδειο διαμέρισμα το οποίο “κάθεται” άδειο και παραμελημένο… Ακόμα καλύτερα, βρίσκεται σε μια περιοχή με τουριστική κίνηση ή κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο.  Η Airbnb είναι ένας εύκολος τρόπος να βγάλετε έξτρα χρήματα απλά και μόνο δημοσιεύοντας το στην πλατφόρμα.

Το πρώτο βήμα λοιπόν δεν είναι άλλο από την ανακαίνιση του ακινήτου. Είναι αυτονόητο ότι ο  υποψήφιος ενοικιαστής θα κρίνει το χώρο σας από τις φωτογραφίες. Έτσι μια όμορφη διακόσμηση που ξεχωρίζει σε συνδυασμό με φωτογραφίες που το αναδεικνύουν σωστά, είναι το βασικότερο πράγμα που θα λάβετε υπόψιν. Όχι μόνο θα βοηθήσει στο να μαζέψετε καλές κριτικές, αλλά και ο χώρος σας θα έχει περισσότερες πιθανότητες να βρίσκεται στην “κορυφή” της αναζήτησης που θα κάνουν οι επισκέπτες του.

Αυτό ίσως είναι κάτι που σας φαίνεται βουνό, όμως το μόνο που χρειάζεται είναι οργάνωση και προγραμματισμός, έτσι ώστε να μην ξοδέψουμε μια περιουσία και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πως μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς σε αυτό:

1 . Επισκεπτόμαστε το ακίνητό σας για να εξετάσουμε την κατάσταση, τις δυνατότητές και την καταλληλότητά του.

2.  Διαμορφώνουμε μια αναλυτική οικονομο-τεχνική μελέτη για την ανακαίνιση του ακινήτου, πάντα σύμφωνα με τις οικονομικές σας δυνατότητες και σε συνεργασία με εσάς.

3. Παρέχουμε προτάσεις διαμόρφωσης, διακόσμησης και εξοπλισμού που μπορούν να δώσουν στο ακίνητο σας περισσότερες πιθανότητες ενοικίασης αλλά  και κυρίως θετικές κριτικές στην πλατφόρμα της Airbnb.

4. Αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση του ακινήτου και σας το παραδίδουμε καθαρό, εξοπλισμένο και έτοιμο προς χρήση/ενοικίαση “με το κλειδί στο χέρι”.

Η Anakainisi Hellas αναλαμβάνει την διαμόρφωση του διαμερίσματος σας με τις πιο ιδανικές λύσεις για εσάς και τους φιλοξενούμενου σας. Δεν διαχειριζόμαστε το διαμέρισμα σας για βραχυχρόνια μίσθωση μέσω της πλατφόρμας Airbnb.

Ανακαίνιση και διακόσμηση για airbnb

Τι είναι το Airbnb?

Πρόκειται ουσιαστικά για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, που φέρνει σε επικοινωνία τον οικοδεσπότη με τον πελάτη, ενώ είναι ταυτόχρονα υπεύθυνη για την διαικπεραίωση της διαδικασίας της κράτησης. Η συναλλαγή, κατά την οποία ο επισκέπτης πληρώνει το εκάστοτε ποσό με πιστωτική ή άλλη κάρτα, γίνεται μέσω της πλατφόρμας. Ο οικοδεσπότης παραλαμβάνει το ποσό μόλις 24 ώρες μετά την άφιξη του φιλοξενούμενού του, έτσι ώστε να είναι σίγουρο ότι ο τελευταίος παρέλαβε το κατάλυμα, όπως συμφωνήθηκε. Τα έσοδα της εταιρίας προέρχονται από το ποσοστό που κρατάει εκείνη από κάθε κράτηση που γίνεται.

Η Airbnb προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων (διαμέρισμα, κάστρο, βίλα κ.α.), ανάλογη με το μέγεθος της κοινότητας των χρηστών της, που υπόσχονται μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Το εύρος των τιμών ποικίλλει σημαντικά, όπως και η τοποθεσία του καταλύματος. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα, είναι εγγεγραμμένα καταλύματα σε περισσότερες από 34.000 πόλεις και 191 χώρες (Ιούνιος 2016). Η Airbnb είναι ένας εύκολος τρόπος να εκμεταλλευθεί οικονομικά ο χρήστης τον χώρο του, παρουσιάζοντάς τον σε ένα κοινό εκατομμυρίων χρηστών.

Πηγή: Wikipedia
Ενδεικτικές εργασίες στην κατηγορία “Ανακαίνιση & Airbnb”
Ανακαίνιση και διαμόρφωση χώρου για airbnb

Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις (3D)

Ανακαίνιση μπάνιου

Νέος σχεδιασμός σπιτιού

Ανακαίνιση συνδιασμος χρωμάτων για airbnb

Πλήρη ανακαίνιση σπιτιού

Μερική ανακαίνιση σπιτιού

Ανακαίνιση κουζίνας

Ανακαίνιση και μορφοποίηση για airbnb

Σχεδιασμός ειδικών κατασκευών / επίπλων

Επίπλωση – Εξοπλισμός

Διακοσμητικές προτάσεις

Φωτογράφιση – καταχώρηση στο Airbnb

Ανακαίνιση & Airbnb

anakainisi.com.gr

Οι χρήστες είδαν επίσης :

Follow anakainisi on social media