Σχεδιασμός ανακαίνισης σπιτιού

Σχεδιασμός ανακαίνισης σπιτιού

Στην anakainisi σχεδιάζουμε την ανακαίνιση σας

Από τα πρώτα και πιο σημαντικά στάδια μίας ανακαίνισης σπιτιού, είναι αυτό της μελέτης. Αυτή περιλαμβάνει το σύνολο των εργασιών ταυτόχρονα με τη δημιουργία κατόψεων που απεικονίζουν τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στο χώρο. Αυτή η μελέτη και ο σχεδιασμός είναι απαραίτητα  για τη πλήρη αντίληψη της ανακαίνισης που πρόκειται να συμβεί.

Στο πρώτο κιόλας ραντεβού μεταβαίνει στο χώρο μηχανικός. Καταγράφει τις εργασίες που θέλετε να κάνετε, αποτυπώνει τους χώρους που πρόκειται να αλλάξουν και γίνονται οι αντίστοιχες κατόψεις με την προτεινόμενη από εμάς διαρρύθμιση. Έχοντας συγκεκριμένη οικονομοτεχνική μελέτη και σχέδια σαν βάση μπορούμε να  πραγματοποιήσουμε αλλαγές προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα τόσο σχεδιαστικό όσο και οικονομοτεχνικό.

Πριν προχωρήσουμε στην ανακαίνιση ο πελάτης επιλέγει τα υλικά που θέλει να χρησιμοποιήσει (πλακάκια, είδη υγιεινής κ.τ.λ). Στη συνέχεια δημιουργούμε φωτορεαλιστική απεικόνιση (3D) του μπάνιου και της κουζίνας ή οποιουδήποτε άλλου χώρου χρειάζεται. Με αυτόν τον τρόπο:

  • Γίνεται καλύτερα κατανοητή η όποια αρχιτεκτονική ή διακοσμητική παρέμβαση.
  • Μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τα χρώματα και τα υλικά στο σύνολο τους και να επιλέξετε τον ιδανικό για εσάς συνδυασμό.

Tο σημαντικότερο είναι όμως ότι πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία εσείς έχετε επαρκή εικόνα του τελικού αποτελέσματος, γνωρίζετε το τελικό κόστος, και το ακριβές χρονοδιάγραμμα, πριν ακόμα κλείσει οποιαδήποτε συμφωνία.

Αρχιτεκτονικές / Διακοσμητικές προτάσεις 

Εάν το να επιλέξετε πλακάκια ή το πορτάκι και τον πάγκο που θα μπει στην κουζίνα, ή ακόμα και την απόχρωση που θα βαφτούν οι τοίχοι του σπιτιού, και γενικά η επιλογή των υλικών είναι κάτι που σας φαίνεται βουνό, οι αρχιτέκτονες της anakainisi μπορούν να σας βοηθήσουν. Σας παρέχουν διακοσμητικές προτάσεις ως προς τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή ακόμα και του οικιακού εξοπλισμού (έπιπλα) με σχέδια και τρισδιάστατες φωτορεαλιστικές απεικονίσεις .

Σχεδιασμός ανακαίνισης σπιτιού
Σχεδιασμός ανακαίνισης σπιτιού
σχεδιασμός ανακαίνισης μπάνιου
Σχεδιασμός ανακαίνισης σπιτιού
Σχεδιασμός ανακαίνισης σπιτιού
Σχεδιασμός ανακαίνισης σπιτιού
Σχεδιασμός ανακαίνισης σπιτιού
Σχεδιασμός ανακαίνισης σπιτιού
Ενδεικτικές εργασίες στην κατηγορία «σχεδιασμός ανακαίνισης σπιτιού»
  • Σχεδιασμός οικίας / κουζίνας / μπάνιου

  • Σχεδιασμός ειδικών κατασκευών / επίπλων

  • Κάτοψη οικίας / κουζίνας / μπάνιου

  • Αναδιαμόρφωση χώρων

  • Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις (3D)

  • Αρχιτεκτονικές προτάσεις

  • Διακοσμητικές προτάσεις

  • Αποτύπωση χώρου

Σχεδιασμός ανακαίνισης σπιτιού

Follow anakainisi on social media

Για μια οργανωμένη εργασία από επαγγελματίες τεχνικούς με αυστηρό χρονοδιάγραμμα..

Καλέστε: 210 7516.111 – 222 – 722